Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Γιατί διαρρέουν οι Τούρκοι οτι τα Ελληνικά μαχητικά δεν κάνουν αερομαχίες και δεν έχουν καύσιμα ;

Η Τουρκική προπαγάνδα οργιάζει και ως γνωστόν και τα χρήματα υπάρχουν και είναι πολλά, αλλά και πολλοί οι πρόθυμοι δυστυχώς που θα τα αναπαράγουν ,αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι  ακόμη και εντός των τειχών που πολλές φορές, δεν πιστεύω ότι  γίνεται βέβαια εσκεμμένα ,αλλά  μας ξεφεύγουν και λόγια !
 
Στην Τουρκία τίποτε δεν γράφεται τυχαία και χωρίς να ελέγχεται, ούτε η ελευθερία  του τύπου και η δημοκρατία   δεν έχει καμιά σχέση με την δική μας, που φορές γράφονται και πολλά  αλλά και χωρίς να  ελέγχονται όταν αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις !

Το να έχει τίτλο μια Τουρκική εφημερίδα ότι οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά για  να απογειώσουν τα μαχητικά τους  για να'' κάνουν παραβιάσεις'' ...να αναχαιτίσουν τα Τουρκικά μαχητικά είναι   η αλήθεια, είναι εκτός πραγματικότητος! 
 
''Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν εμπλέκεται σε αερομαχίες λόγω οικονομικής κρίσης υποστηρίζει στο προκλητικό της δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Habertürk.''

Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει παραβίαση του  FIR Αθηνών και να μην σηκωθεί η ετοιμότητα να αναγνωρίσει και να αναχαιτίσει τον Τούρκο εισβολέα

Δεν υπάρχει περίπτωση το RADAR να καταγράψει άγνωστο ίχνος και μην σηκωθεί ένα ζεύγος τουλάχιστον και φτάσει στη περιοχή έστω και αν το RADAR καταγράψει   ''False alarm '' (λάθος συναγερμός )

Η απόφαση αν θα απογειωθεί η ετοιμότητα των μαχητικών δεν είναι πολιτική και δεν καμιά έχει σχέση με την  οικονομία καυσίμων !
Εξάλλου εμπλέκονται τόσοι άνθρωποι σε μια αναχαίτιση που καμιά τέτοια ''εντολή δεν θα έμενε κρυφή ''

Εμπλοκές δεν σημειώνονται τον τελευταίο καιρό γιατί οι Τούρκοι αποφεύγουν τους Ελιγμούς  όπως ( ο διάβολος το λιβάνι ) και σίγουρα δεν το κάνουν για οικονομία καυσίμων των Ελληνικών Μαχητικών !

Το δημοσίευμα είναι  (κατευθυνόμενο καραμπινάτο) και έχει σχέση με τον καυγά που έχουμε στήσει μεταξύ μας αν θα παρελάσουν αυτοκινούμενα ή αν θα πετάξουν μαχητικά  στην Παρέλαση της  28η Οκτωβρίου για λόγους Οικονομίας !

Δυστυχώς σε τόσα σοβαρά θέματα που σκοπό έχουν το ηθικό του άμαχου πληθυσμού πρέπει να αποφεύγονται και δεν είναι ώρα για εντάσεις !

Για φανταστείτε όμως πώς περνάει στους Τούρκους της Ανατολίας  ότι ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης δεν θέλει να παρελάσουν  τα αυτοκινούμενα και να μην πετάξουν τα μαχητικά γιατί δεν έχουν λεφτά για  καύσιμα οι  ατρόμητοι Ρωμιοί  ;

Ενώ την ίδια ώρα ο Ελληνικός Λαός αναρωτιέται γιατί ο ίδιος άνδρας να χρησιμοποιεί τεθωρακισμένο αυτοκίνητο αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Watch live streaming video from kerberostv at livestream.com

ShareThis