Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Γερμανό-τουρκική «εισβολή» στη Θράκη

Picture
50.000 τούρκοι έτοιμοι να «μπουκάρουν» για να εργαστούν στις Ε.Ο.Ζ. που ήδη στήνονται σιγά – σιγά.

Γερμανοτουρκική συμπόρευση στη Θράκη με προετοιμασία για «επαναπατρισμό» 50 χιλιάδων Τούρκων που είχαν εν αναμονή, με στόχο φυσικά την αλλοίωση της ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής και στη συνέχεια...

την υλοποίηση των «επενδυτικών» σχεδίων που καταστρέφουν τη Θράκη, γεμίζουν όμως τσέπες επενδυτών... ξένων φυσικά...

«Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο». Έτσι ξεκινά το περιοδικό «Επίκαιρα» που αποκαλύπτουν τις γερμανικές μεθοδεύσεις και, τις πιέσεις προς την κυβέρνηση, προκείμενου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκόφρονων» μουσουλμάνων και των οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.

ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΟΙ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πρόκειται για έναν πυρήνα 50 χιλιάδων και πλέον ανθρώπων που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σε ένα δίκτυο αλυτρωτικών συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Ο μηχανισμός πρoπαγάνδας του βαθέος κράτους της Άγκυρας βρίσκει τώρα αρωγό τη γερμανική task forse, η οποία έχει αναλάβει την επιτόπια υλοποίηση του σχεδιασμού του Βερολίνου, που είναι σε πλήρη, γνώση της Άγκυρας.

Η αλλοίωση της ανθρωπογεωγραφίας της Θράκης είναι εμφανής φυσικά μετά την μετακίνηση αυτή ενώ κι οι συνέπειες, δε χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις για να τις φανταστεί κάποιος.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ»

Όπως έχουν αναφέρει κατ' επανάληψη τα «Επίκαιρα», Γερμανοί και Τούρκοι επιχειρηματίες αναμένουν τη δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη. Όταν δοθεί το «ok», 180 Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες αρκετοί εξ αυτών με γερμανικά διαβατήρια και με επιχειρήσεις στο Μόναχο και την Κολονία- ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε «επενδύσεις» στη Θράκη.

Τόσο οι ίδιοι όσο και οι Γερμανοί «επενδυτές» έχουν προαποφασίσει την άντληση φθηνού εργατικού δυναμικού από τη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής, αλλά όπως προαναφέρθηκε και απ' όσους έχουν απελαθεί και τις οικογένειες τους και διαβιούν στη γείτονα.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το σχέδιο έχει ξεκινήσει και για άλλες περιοχές της χώρας όπως νησιά όπου ήδη δραστηριοποιούνται διάφοροι σύλλογοι κι ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος έχει ξεκινήσει να εγείρει θέματα που είναι προφανές ότι θα βρούμε μπροστά μας στο άμεσο μέλλον.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις και τα σχέδια που τον τελευταίο καιρό ακούγονται όλο και συχνότερα, παγερά αδιάφορους δείχνουν ν' αφήνουν τους αρμόδιους, τόσο στη Θράκη όσο και στο κέντρο.

Η ενημέρωση για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, απ' όπου κι αν προέρχεται πλέον, επιβάλλεται να περιέχει και όλες αυτές τις παραμέτρους καθώς και τον διαφαινόμενο σχεδιασμό που εμφανώς αφήνει εκτός τους Θρακιώτες που τελικά δεν θα έχουν κανένα κέρδος όπως αποδεικνύεται...

Το θέμα επιβάλλεται ν' αντιμετωπισθεί με την σοβαρότητα που του πρέπει καθώς και την μαζικότητα αντίδρασης των Θρακιωτών που πρέπει επιτέλους να πάρουν πρωτοβουλίες ως σύνολο αν στόχος είναι να υπερασπιστούν το μέλλον της περιοχής απ' τις διαφαινόμενες ακραίες κινήσεις και αποφάσεις που έχουν ληφθεί!

(Εφ. ΘΡΑΚΗ 28/11/2012 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ)

 http://www.akis2010.net/1/post/2012/11/285.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Watch live streaming video from kerberostv at livestream.com

ShareThis