Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Όταν ο ''ΖΕΥΣ'' συνάντησε τον ...Μέγα Αλέξανδρο !!! (video)!!!

Μέρα λαμπρή, μέρα λευτεριάς για την Θεσσαλονίκη μας ....Τούτη τη μέρα κατέβηκε ο ¨Θεός΄΄απο τον Όλυμπο και όρμηξε στην παραλία της Θεσσαλονίκης σαν να ήθελε να αρπάξει από τον Θερμαϊκό την Νύμφη του !Έβαλε τα γιορτινά της η Νύμφη μας και ετοιμάστηκε χαρούμενη να ακούσει τις καμπάνες του Αι Δημήτρη να την καλούν στο γιορτάσι της ,μαζί άρχισαν να χτυπάνε οι καμπάνες του Κάστρου και του Θεού Σοφίας ,χαρμόσυνες καμπάνες καλούν τους Χριστιανούς να ζήσουν ,να γευτούν την νίκη μας την λευτεριά της Νύμφης του Θερμαϊκού !

Φύσηξε ο Βαρδάρης και καθάρισε την πρωινή ομίχλη και η πόλη ξύπνησε ,ροβόλησαν από το κάστρο οι Καστριώτες να πάνε εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης ...
Μα ξάφνου πάνω απο τον Χορτιάτη φάνηκε ο Σταυραετός ,κοιτά ζερβά κοιτά δεξιά και στοχεύει τον Πύργο τον Λευκό ...Βούτηξε το ρύγχος σπάζοντας τον ήχο και σαν Αρχάγγελος πέρασε πάνω από τον Άγιο Δημήτριο γυρεύοντας  την δική του ευχή απο το   ΄ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΄΄΄την Παναγιά μας !
Πετάχτηκαν έξω από τα μαγαζιά οι Σαλανονικείς ...¨όλοι έξω από το Βυζάντιο, σταμάτησαν τα τιτιβίσματα στην Παραλία και σήκωσαν τις Σημαίες στην Αριστοτέλους ,αγκομαχώντας και βροντώντας έσκισε το Ουρανό της, ο Πρώτος των Πρώτων ,ο Σταυραετός της Πολεμικής Αεροπορίας βαμμένος στα Γαλανόλευκα !
Ήρθε σαν να ήθελε να να αρπάξει την Νύμφη μας, την Σαλονίκης μας ,την Αρχόντισσα του Βορρά, την κόρη του Βαρδάρη .... ¨Εκανε την βόλτα του πάνω από το Πύργο τον Λευκό και γύρισε πετώντας χαμηλά πλάι στον Μέγα Αλέξανδρο ζητώντας την άδεια του γιατί ο Βασιλιάς ζεί και αρχίζει να ανασηκώνεται ...Όταν τον κράζει η Πατρίδα !
Μεγάλες στιγμές στη Σαλονική μας ,μεγάλες και ας γκρινιάζουν οι κοντυλοφόροι των αεριτζήδων και των κλεφτών ...Μην τους Ακούς Σταυραετέ μου τρέχουν να κρυφτούν κράζοντας από το φόβος του ς όταν χαμηλοπετάς !
Βετεράνος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Watch live streaming video from kerberostv at livestream.com

ShareThis