Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 2-11-2012. 

Οι εκπρόσωποι του ανθελληνισμού σε τούτη εδώ τη χώρα των Μαρτύρων και των Ηρώων έχουν γίνει ιδιαιτέρως επικίνδυνοι με την υπηρέτηση και των πιο εξευτελιστικών εντολών του διεθνιστικού νεοταξισμού. Στην ουσία έχει επιβληθεί η άτυπη δίωξη του εθνικού και πατριωτικού συναισθήματος. Η ασύδοτη επιδίωξη των τουρκικών διεκδικήσεων μπροστά στα μάτια μας και η προσφορά του γεωπολιτικού μας πλεονεκτήματος στα χέρια των τοκογλύφων του διεθνιστικού νεοταξισμού συνιστά εσχάτη προδοσία και παράδοση άνευ όρων στον εισβολέα.

Η ηττοπάθεια και η στοχευμένη οπισθοχώρηση στην εθνική μας κυριαρχία αφορά αποκλειστικά και μόνον τους γραικύλους πολιτικάντηδες του ντόπιου νεοταξισμού. Δεν αφορά σε καμία περίπτωση τον ελληνικό λαό και φυσικά τον Ελληνικό Στρατό που έχει στην αρμοδιότητά του το ιερό χρέος προστασίας της ελευθερίας των Ελλήνων και των Δικαίων του Ελληνικού Έθνους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς μήτε να περιθωριοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις εκ της ζώσας έκφρασης της ελληνικής κοινωνίας μήτε να αρνηθεί τον παρεμβατικό ρόλο τους στην αποτροπή των εθνικών κινδύνων και την απόκρουση διασπάσεως της κοινωνικής συνοχής και αφαιρέσεως εθνικού εδάφους.

 
 
Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο πλέον δημοφιλής θεσμός στη συνείδηση του ελληνικού λαού διότι σχεδιάζει και ενεργεί πάντοτε με γνώμονα το εθνικό συναίσθημα και την Πίστη σε Θεό και Πατρίδα. Η προάσπιση και η απελευθέρωση κάθε πληγωμένης ψυχής και η τήρηση της Σημαίας και των Ελληνικών Αξιών αποτελούν την δική του απαράγραπτη και ιερή αποστολή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμβαδίζουν δομικά και ιδεολογικά στην έννοια της Μεγάλης Ελλάδος και των Ελεύθερων Ελλήνων με τον Ελληνικό Εθνικισμό από τα πρώτα βήματα της Φυλής μας επάνω σε τούτη την πλάση. Από κοινού διαμόρφωσαν Ελληνικό Πολιτισμό και Κυριαρχία. Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο άγρυπνος του Έθνους Φρουρός. Γι’ αυτό τον λόγο τον φοβούνται ελληνόφωνοι και βάρβαροι.

Όταν φτάνουμε στο έσχατο σκαλί του κακού να εορτάζουν οι Τούρκοι εντός ελληνικού εδάφους τις εθνικές επετείους του κράτους δολοφόνου που στήριξαν σε αίμα ελληνικό και αρπαγή ελληνικής γης και όταν ο μισελληνικός σιωνισμός αποστέλλει τους τοκογλύφους του για να δεσμεύσει τον γεωφυσικό μας πλούτο, τότε ο άνεμος της εθνικής μας απελευθερώσεως οφείλει να είναι σαρωτικός. Δεν αρκεί η σύλληψη των ενόχων αλλά απαιτείται η παραδειγματική τους τιμωρία. Αυτοί μάλιστα που ενοχλούνται ακόμη και με την παρουσία του Ελληνικού Στρατού στις παρελάσεις θα πρέπει να μάθουν πως η παρουσία του στρατεύματος θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί. Θα πρέπει να μάθουν πως το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα αναβαθμίσει τον ρόλο του Ελληνικού Στρατού και θα συνοδοιπορήσει μαζί του στην ανόρθωση της Νέας Ελλάδος.

Η Ελλάδα που σχεδιάζουμε είναι διαφορετική από το κατάντημα του τωρινού ψευτορωμέϊκου. Είναι με λόγια ξεκάθαρα Επαναστατική, Εθνική και Λαϊκή. Σκοπεύουμε να ενώσουμε τον λαό, να κατεδαφίσουμε πάσα ανθελληνική επιβουλή και να καταστήσουμε το Ελληνικό Έθνος στέγη ασφάλειας για κάθε Έλληνα και φόβητρο για κάθε εχθρό. Αυτός είναι ο δρόμος που οδηγεί την Ελλάδα στην μετατροπή της σε αληθινή Δύναμη. Χρειαζόμαστε δίπλα μας το Στρατό και δεν θα μας στερήσει κανείς την επιβλητική παρουσία του. Ο Στρατός μας άλλωστε γνωρίζει από μόνος του την αποστολή του και δεν μπορεί κανείς να τον αποπροσανατολίσει. Ο δρόμος της διαρκούς επαγρύπνησης, της καθημερινής μάχης, των προσωπικών στερήσεων και της θυσίας είναι εκείνος της φωτιάς για την κραταίωση της Φυλής μας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν διαπραγματεύονται με τον εχθρό και δεν του αφήνουν κενό χώρο να εισχωρήσει σε χώμα ελληνικό όπως κάνουν οι προδότες της αστικής ψευτοδημοκρατίας. Ο νους και η καρδιά τους δεν αιχμαλωτίζονται ακόμη κι όταν κάποιοι βαλτοί για του ολέθρου τα έργα φτιάχνουν φυλακές για τους στρατιωτικούς μας όπως πράξανε για τον Κολοκοτρώνη και τον Παπαδόπουλο. Δεν λυγάνε ακόμη κι αν βρεθούν μπροστά και στον πιο ύπουλο θάνατο όπως πράξανε άτιμοι στον Μεταξά. Η λέξη Ζωή αφορά μονάχα την Ελλάδα και ο Θάνατος είναι το αντίτιμο για εκείνον που θα σηκώσει το βλέμμα πάνω της όπως ακριβώς έχουν θέση σκοπό της δικής τους ζωής οι Ειδικές Δυνάμεις, οι Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών και όλοι οι Στρατιώτες μας που προσφέρουν στους εισβολείς κεραυνοβόλα χτυπήματα.

Το όραμα της Κοινωνικής Συνοχής και της Μεγάλης Ιδέας είναι μια γέφυρα δημιουργικότητας και επεκτάσεως του Ελληνισμού μας που δεν μπορεί κανείς να το γκρεμίσει από την ψυχή του Έλληνα ή να το αντικαταστήσει. Το μελάνι των χρεογράφων δεν μπορεί να τα βάλει με το Αίμα των Ηρώων Πολεμιστών της Φυλής μας που θα το πνίξει και θα το εξαφανίσει από προσώπου γης. Θα το εξαφανίσει με τον ίδιο τρόπο που θα εξαφανίσει και τους άθλιους που απειλούν τη ζωή του ελληνικού λαού από την κατοχική σήμερα πρωτεύουσα έως την Θράκη Μας και τους Τούρκους που γυρεύουν τον εκτουρκισμό των Ελλήνων Μουσουλμάνων και της περιοχής Μας.

Ο Ελληνικός Στρατός έχει θέση στην προστασία του Ελληνισμού και το χτίσιμο της Μεγάλης Ελλάδος. Έχει θέση στο θεμελίωμα της Νέας Επαναστατικής Εθνικιστικής και Λαϊκής Πολιτείας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. 2ο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ SOS. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ" + ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ + ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΣΤΗΝ 25η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΞΑΝΘΗΣ!!! ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ!!!

    http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/10/2-sos-25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Watch live streaming video from kerberostv at livestream.com

ShareThis