Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΛΛΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Προσωπική εμπειρία μέλους της ΕΔΗ στον ελληνικό στρατό.: Πρόσφατα παρουσιάστηκα και ορκίστηκα στο στρατόπεδο της Σπάρτης. Δυστυχώς κάποια γεγονότα που συνέβησαν και συμβαίνουν μέσα στον ελληνικό στρατό αντικρούονται με την ιδέα που είχα για τον στρατό. Τις πρώτες μέρες ένιωσα ότι βρισκόμουν σε τουρκικό στρατόπεδο. Και αυτό γιατί, οι εκατό από τους 250 νεοσύλλεκτους ήταν Τούρκοι προερχόμενοι από Ξάνθη. Τουρκικά ονόματα......  σε κάθε αναφορά να παρελαύνουν από τα αυτιά κάθε Έλληνα. Μουσουλμάνοι που όταν ερωτηθούν δηλώνουν Τούρκοι, και παρόλα αυτά το κράτος τους επιτρέπει να κάνουν την τρίμηνη συνήθως θητεία τους! Οι περισσότεροι από αυτούς, έχουν πάρει 6μηνη υπηκοότητα, και μιας και είναι ψήφισμα του ανθελληνικού κράτους πρέπει να το υποστούν και να το δεχτούν όλοι οι στρατιώτες.. Το βασικό πρόβλημα δεν είναι ότι ακούς τουρκικά ονόματα μέσα στον ελληνικό στρατό. Επίσης δεν είναι το ότι ακούς κάθε ώρα τις παρέες μουσουλμάνων να μιλούν τούρκικα. Κάλλιστα ο καθένας από αυτούς θα μπορούσε να αποστείλει πληροφορίες εκ των έσω στους δικούς του, και αυτοί με την σειρά τους να λειτουργήσουν σαν κατάσκοποι και να μεταδώσουν μυστικές πληροφορίες στην άλλη πλευρά. Αυτό σε συνδυασμό με το άλλο ψήφισμα του κράτους, που επιτρέπει σε αλλοδαπούς που έχουν πάρει πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα να φοιτήσουν σε ανώτατες στρατιωτικές σχολές και να αποφοιτήσουν ως λοχαγοί για παράδειγμα, αποτελεί την αρχή της αλλοίωσης του ελληνικού στρατού... Η τρίμηνη θητεία που προανέφερα επίσης είναι το μέσον για πολλούς Τούρκους να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα, και να αποκτήσουν δικαιώματα που έχει ένας Έλληνας, ή ένας αλλοδαπός που μεγάλωσε ή γεννήθηκε στην Ελλάδα.
Το παράλογο είναι ότι ορκίζονται στρατιώτες και δηλώνουν πίστην εις την πατρίδα, το σύνταγμα και την σημαία.... Ποια πατρίδα, ποιά σημαία, ποιό σύνταγμα; Ο όρκος του στρατιώτη δεν καθορίζει από μόνος του πατρίδα. 

Αυτές οι λίγες γραμμές αποτελούν το παράπονο μου στην αρχή της θητείας μου..

Έτσι όπως και σε πολλά άλλα θέματα υπάρχει η αλλοίωση, πλέον προσπαθούν να αλλοιώσουν και τον ελληνικό στρατό. Το κράτος και οι νόμοι που περνάει αποσκοπούν στην αποδυνάμωση του εθνικού χαρακτήρα της Ελλάδας, και όπως στην κοινωνία έτσι και στον στρατό προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν την πολυπολιτισμικότητα... Αυτή η ανοχή, τοποθετεί ένα είδος κατασκόπων μέσα στα άδυτα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Ο ύπνος μας έσπειρε ανέμους και πλεόν έχουμε να μαζέψουμε θύελλες..

Τα σέβη μου...


Ίων Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Watch live streaming video from kerberostv at livestream.com

ShareThis