Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Γερμαναράς πολιτικός τολμά και κάνει πλάκα με την Ελλήνική σημαία(Vid)

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ! 
Ένας Γερμανός πολιτικός, μια αφίσα της Μέρκελ στο background και μια τρύπια ελληνική σημαία, συνθέτουν το σκηνικό τηλεοπτικής εκπομπής.
Όχι, δεν είναι φάρσα.
Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία εμφανίζεται σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος "Εναλλακτική για την Γερμανία" (AfD), Μπερντ Λούκε.
Ο κ. Λούκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, ζητάει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα.
"Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα", θα τονίσει.
Στο τρέιλερ της εκπομπής του Μπέντζαμιν Στούκραντ - Μπάρε, εμφανίζεται ο παρουσιαστής να κρατά μια ελληνική σημαία με τρύπα στη μέση και να ρωτά τον κ. Λούκε "τι θα κάνουμε απόψε;", για να απαντήσει ο Γερμανός πολιτικός "θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία".
Ο δημοσιογράφος τυλίγει την ελληνική σημαία γύρω από τον κ. Λούκε και προσθέτει ότι "θα φωνάξουμε και 'έξω οι Ναζί!'" και αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα παρασύροντας τον καλεσμένο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Watch live streaming video from kerberostv at livestream.com

ShareThis