Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Το δράμα να είσαι ΕΠΟΠ στην Ελλάδα! Δείτε τους μισθούς-φιλοδωρήματα που παίρνουν


Το δράμα των ΕΠΟΠ. Όσο όλοι μας ασχολούμαστε με τις κρίσεις στις ΕΔ, τα οικονομικά προβλήματα των στρατιωτικών εξακολουθούν να “καίνε” και ο φόβος ότι τα χειρότερα είναι μπροστά είναι υπαρκτός.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας συγκέντρωσε όλα τα οικονομικά στοιχεία για τους ΕΠΟΠ που αποδεικνύουν την ανέχεια στην οποία ζουν.

Στον πίνακα φαίνονται το πληρωτέο ποσό που λαμβάνει το 2012 Υπξκος κατηγορίας ΕΠ.ΟΠ. με οικογενειακή κατάσταση άγαμου. Το πληρωτέο ποσό προκύπτει αφού αφαιρέθηκαν από το καταλογιστέο ποσό (ΒΜ – ΕΧΥ - ΕΠΙΤ ΕΥΘΥΝ - ΕΙΔΙΚ ΣΥΝΘ. - ΕΙΔΙΚ ΑΠΑΣΧ-ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ) σε συνάρτηση με τις μισθολογικές προαγωγές, οι διενεργούμενες κρατήσεις (Φ.Ε, Ν.Π. Εισφορά Συνταξης Δημοσίου, Πάγια δικαιωμ ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ-ΕΛΟΑΣ, ΕΙΣΦ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΕΙΣΦ ΑΛΛΗΛ, ΛΕΣΧΗ ΕΛΧΑΟΣ). Ορισμένες σειρές έχουν υποστεί πάγωμα σε ΕΧΥ, άλλες πάγωμα σε μισθολογική προαγωγή και άλλες πάγωμα και στα δυο (ΕΧΥ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ισχύει από 1-7-2011).
 Για τους υπηρετούντες στην παραμεθόριο περιοχή και στα νησιά του Αιγαίου το πληρωτέο εισόδημα τους προσαυξάνεται κατά 40€ περίπου, από την καταβολή του επιδόματος επιχειρησιακής ετοιμότητας (σήμερα αντιστοιχεί στο ποσό των 47,77€). 



ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Watch live streaming video from kerberostv at livestream.com

ShareThis