Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Έρχεται η πλήρης διάλυση των οικογενειών των στελεχών Ε.Δ.



Το γεγονός των σύντομων μετακινήσεων που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αρκετές οικογένειες στελεχών, από σχηματισμούς και μονάδες που διαλύονται, ανατρέποντας κάθε είδους οικογενειακό προγραμματισμό και ιδίως το σχολικό περιβάλλον των παιδιών τους, εν μέσω σχολικής περιόδου, δεν ενδιαφέρει δυστυχώς κανέναν.
Το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας και της... διάλυσης ορισμένων οικογενειών δυστυχώς δεν αγγίζει κανέναν.

Ουδείς θα λογοδοτήσει γιατί πέρασε σχεδόν το καλοκαίρι ολόκληρο και καθυστέρησαν να εκδοθούν οι διαταγές αναδιοργάνωσης και οι μεταθέσεις των στελεχών, ακόμη και σήμερα δεν έχουν εκδοθεί οι μεταθέσεις των ανώτερων αξιωματικών από τους σχηματισμούς και τις μονάδες που διαλύονται, αλλά ούτε και οι ημερομηνίες μεταθέσεως των υπολοίπων στελεχών.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη και σήμερα πότε θα φύγει, πότε θα πρέπει να ενοικιάσει σπίτι κτλ.

Το μόνο θέμα που απασχολεί τα ΜΜΕ είναι εάν να ενισχυθούν τα σουβλατζίδικα της Κοζάνης και της Κομοτηνής ή του Αμυνταίου!!!

Προσπαθούν δε τα ΜΜΕ να μας πείσουν ότι αυτό που γίνεται αποτελεί την αναδιοργάνωση του Στρατού, μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν αυτά που γράφουν. Μιλάνε για εμμονές στον «από βορρά κίνδυνο», δεν μπορούν όμως να εξηγήσουν τι είδους αναδιοργάνωση είναι αυτή όταν μονάδες μετασταθμεύουν σε απόσταση 50 χιλιομέτρων και μόνο, στη Δυτική Μακεδονία, για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα τοπικά συμφέροντα, ούτε φυσικά μπορεί να εξηγήσουν την πληθώρα ενεργών στρατοπέδων στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα που εξακολουθούν να παραμένουν ανοικτά.

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι καταβάλλουν υπερπροσπάθεια για να πείσουν την κοινή γνώμη, προφανώς και τον εαυτό τους, ότι αυτό που γίνεται μοιάζει με αναδιοργάνωση του ΣΞ και επιφέρει μείωση λειτουργικών εξόδων!!!

Φυσικά ούτε τολμούν να αναφέρουν για μείωση θέσεων ανωτάτων αξκών γιατί πρόσφατα με τις κρίσεις του Μαρτίου αυτές αυξήθηκαν !!!

(Ε.Σ.)http://staratalogia.blogspot.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Watch live streaming video from kerberostv at livestream.com

ShareThis