Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

32 αυτοκτονίες Τούρκων στρατιωτών σε ένα χρόνο !

The report relies on 432 ex-soldiers’ claims of maltreatment during army services. Η έκθεση βασίζεται στις καταγγελίες 432 πρώην στρατιωτών που κακοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητεία τους  υ

Erdem Güneş erdem.gunes @ hdn.com.tr
Περίπου 32 Τούρκοι στρατιώτες αυτοκτόνησαν για "ύποπτους λόγους" κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής στρατιωτικής υπηρεσίες τους,
σύμφωνα με μια στατιστική μελέτη  για  τα δικαιώματα των κληρωτών πρωτοβουλίας, μια ομάδα που υποστηρίζεται από την οργάνωση Human Rights Watch, Helsinki Citizens 'Assembly και άλλες ομάδες για τα δικαιώματα  ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.

Η έκθεση βασίζεται σε 432 πρώην στρατιωτών καταγγελίες  της κακοποίησης που υφίστανται κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής υπηρεσίες τους. Η έκθεση αποκάλυψε την πρώτη στατιστική έκθεση σχετικά με τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράττονται εις βάρος στρατιωτών στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις το 2012.

 
 
Περίπου το 48 /%  των καταγγελιών αφορούν προσβολές , ενώ το 39 /%  περιλαμβάνονται καταγγελίες για ξυλοδαρμούς. Το 16 τοις εκατό των εφαρμογών που περιλαμβάνονται καταγγελίες των αναγκαστικών υπερβολική σωματική δραστηριότητα και το 15/% καταγγελίες για άρνηση πρόσβασης σε  υγειονομική περίθαλψη.
Οι αιτήσεις υποβλήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας askerhaklari.com για  παραβιάσεις των δικαιωμάτων του κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής στρατιωτικής υπηρεσίας κατά την περίοδο μεταξύ 25 Απριλίου, 2011 και 24 του Απρίλη 2012.
Άγκυρα,Την μεγαλύτερη κακοποίηση αφορούν καταγγελίες στην κατεχόμενη Κύπρο και στη Σμύρνη
 Hürriyet 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Watch live streaming video from kerberostv at livestream.com

ShareThis